14 Kasım 2015 Cumartesi

Fenerbahçe Yandex'ten Ne Kadar Kazanıyor?

FB Yandex ile aramalarda Fenerbahçe kazanacak. Fenerbahçe'nin resmi arama motoru Yandex'te yapılan arama sayılarına göre sarı lacivertli kulüp kasasına çok ciddi bir kazanç sağlayacak. 

Fenerbahçe Yandex'in indirilme sayısı 1 milyona yaklaştı. Yakın zamanda Android uygulaması yayınlandı ve mobilde 400 bini aşkın taraftar uygulamayı telefonuna indirdi.


Fenerbahçe kulübü Yandex'te yapılan aramalara göre gelir sağlayacak. Bu kazancın artması için Başkan Aziz Yıldırım, Yandex'te her gün en az 10 arama yapılması gerektiğini belirtti.


FB Yandex'te yapılan aramalar için taraftarların "haberler, uçak bileti, film izle, maç biletleri" gibi doğal aramalar yapılması gerekiyor.


FB Yandex'i telefona indirmek için Başkan Aziz Yıldırım, Kadıköy'de bizzat tanıtım programı yapıyor. Ayrıca, Nani, Fernandao ve Van Persie, taraftarları FB Yandex'e teşvik etmek için kısa reklam filmi bile çekti.


FB Yandex'in başarılı olabilmesi için taraftarların telefonlarına resmi uygulamayı indirmeleri ve aramaları FB Yandex Browser'dan yapılması gerekiyor.


Bu da net rakam bilinmese de iyi transferlere işaret demek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder