27 Kasım 2015 Cuma

Yandex Giriş Çıkış

Giriş ve Çıkış

İnternete bağlı olan her cihazdan e-posta kutunuza giriş yapabilirsiniz. Bunu yapmak için tarayıcının adres satırınahttps://mail.yandex.com.tr yazın, Yandex'teki kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin ve Giriş yap butonuna tıklayın.
Not. Başka birine ait cihazdan internete girdiyseniz ve tarayıcının kullanıcı adınızı ve şifrenizi hatırlamasını istemiyorsanız giriş sayfasında beni hatırlama seçeneğini etkinleştirin. Oturum, tarayıcıyı kapattıktan veya Mail'le çalışmayı bitirdikten 2 saat sonra sonlandırılacaktır.
Sosyal ağdaki profilinizi (örneğin Facebook) kullanarak giriş yapmak istiyorsanız Yandex'in kişisel bilgilerinize erişmesine izin vermeniz gerekir.
Not. Hesabınıza bağlamak için Yandex'e sosyal ağlardaki profilinize erişim gerekmektedir. Bilginizin dışında profilinizle ilgili hiçbir işlem Yandex tarafından yapılmaz.
Yandex'e girişle ilgili ayrıntılı bilgi için Yandex'e giriş bölümüne bakın.
Yandex'e giremiyorsanız kullanıcı adını ve şifreyi kurtarma talimatını kullanın.

Hesaplar arasında geçiş

Birkaç Yandex hesabını kullanıyorsanız kullanıcı adı ve şifreyi girmeden bu hesaplar arasında geçiş yapabilirsiniz:
Mail, Pasaport ve bu özelliği destekleyen Yandex'in diğer servislerinde hesap seçebilirsiniz. Seçtiğiniz hesap ana hesap olarak belirlenir. Şimdilik geçişi desteklemeyen tüm servislerde bu hesap altında giriş yapmış olacaksınız.
Listeye en fazla 15 hesap ekleyebilirsiniz. Listeden herhangi bir hesap silmek için bu hesapa geçin ve Çıkışbağlantısına gidin. Geçerli hesap listeden kalkacak, siz ise bir sonraki hesaba otomatik olarak geçeceksiniz.
Not. Yandex ana sayfasında ve arama sonuçlarındaki Çıkış bağlantısı listeden tüm hesapları kaldırır. Çalışmaya devam etmek için yeniden giriş yapmanız gerekecektir.
Aynı anda birkaç hesabı silmek için Kullanıcı ekle bağlantısına gidip Listeyi düzenle ifadesine tıklamanız gerekir.

E-posta hesabından çıkış

Oturumu sonlandırmak için, ekranın sağ üst köşesinde yer alan hesap menüsünü açın ve Çıkış butonuna tıklayın.
Başka birine ait bir cihazda çalıştıktan sonra oturumu sonlandırmayı unuttuysanız hesap menüsünde Tüm cihazlardan çıkış yap bağlantısına tıklayın. Bunu ayrıca Pasaport sayfasında Tüm bilgisayarlarda oturumu sonlandır bağlantısını kullanarak da yapabilirsiniz.

Dikkat! Yandex servislerine tekrar erişmek için her cihazda yeniden kullanıcı adınızı ve şifrenizi girmeniz gerekecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder